Simion spune că AUR are 8 milioane de euro în conturi, bani strânşi de la membri şi simpatizanţi

Data:

Share post:

George Simion, liderul AUR, afirmă că în prezent partidul dispune de aproximativ 8 milioane de euro în conturi, iar acești bani au fost colectați exclusiv în format digital prin intermediul achiziționării de „carduri AUR” – Standard, Argint și Gold – de către membri și simpatizanți.

Simion a explicat că fiecare card cumpărat de membri sau simpatizanți vine cu beneficii asociate. De exemplu, cardul Gold oferă posibilitatea unei întâlniri cu liderul partidului.

În plus, Simion a dezvăluit că partidul organizează evenimente de tipul „cine”, în stilul american, pentru a strânge fonduri.

George Simion a subliniat că partidul a adoptat o abordare digitală: „Ne-am digitalizat complet. Am lansat carduri Standard, Argint și Gold, fiecare cu propriile beneficii, inclusiv o întâlnire cu mine pentru cardul Gold. Inspirându-ne din modelul american, organizăm evenimente speciale pentru colectarea de fonduri. Am organizat astfel de evenimente la Palatul Mogoșoaia și în mai multe județe, contribuind astfel la finanțarea caravanei medicale”, a declarat Simion într-un interviu acordat Prima News miercuri seară, conform News.ro.

În momentul în care i s-a solicitat să ofere detalii despre suma de bani existentă în conturile partidului, George Simion a răspuns: „Estimez că avem în jur de 8 milioane de euro. Am lansat și caravana medicală”.

În luna noiembrie a anului 2022, George Simion a anunțat că AUR a pus la dispoziție „carduri AUR” cu o valabilitate de un an, la un cost de 100 de lei fiecare. Acestea pot fi procurate de orice român, indiferent de afilierea politică, cu scopul de a transforma mișcarea lor dintr-o stare de spirit într-o mișcare politică capabilă să obțină succes la următoarele alegeri. Simion și-a propus să atragă 100.000 de posesori de carduri în 2023, adică un total de 10.000.000 de lei, echivalentul a aproximativ două milioane de euro.

În timpul congresului Partidului Republican din România, desfășurat pe 11 iunie, George Simion a anunțat lansarea aplicației AUR printr-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook. Aplicația permite simpatizanților AUR să-și creeze profiluri personale, oferind informații precum nume, număr de telefon, locație și UAT (unitate administrativ-teritorială). Fotografia de profil este opțională.

Profilul creat în aplicație afișează numărul de puncte acumulate, aceste puncte fiind obținute prin achiziționarea de pachete de susținere sau prin alte acțiuni desfășurate în aplicație, cum ar fi invitația de prieteni sau completarea informațiilor personale. AUR oferă trei pachete de cotizație în aplicație, în comparație cu un singur pachet disponibil pe site-ul lor: pachetul Standard (100 de lei), pachetul Argint (1.500 de lei) și pachetul Aur (5.000 de lei).

Pachetul Standard oferă o reducere de 10% la magazinele AUR, un tur organizat la Parlamentul României și un tricolor. Pachetul Argint include cărți, o reducere de 15% la magazinele AUR, un tur organizat la Parlament, un steag și un tricou. Pachetul Aur conține cărți, o reducere de 20% la magazinele AUR, un tur organizat la Parlament, un steag, un tricou, o insignă, acces la conferințele și evenimentele AUR și o întâlnire personală cu președintele partidului.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...