Bătrân ucis în propria casă după ce a anunţat la poliţie că a fost jefuit (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bătrân de 85 de ani, din judeţul Botoşani, şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Acesta a fost ucis în bătaie, în propria casă, după ce în urmă cu o lună anunţase la poliţie că a fost jefuit.

Coşmarul bărbatului, care locuia alături de soţia sa, bolnavă, în Coşula, a început la finalul anului trecut. Atunci acesta ar fi fost atacat, într-o noapte, în propria casă de persoane necunoscute care l-ar fi bătut, şi sub ameninţarea cuţitului l-ar fi obligat să le dea 7.000 de lei. Tâlharii i-au ameninţat pe vârstnici că dacă vor spune ceva se vor întoarce şi le vor curma viaţa. Pentru a demonstra că ameninţările sunt veridice agresorii l-au tăiat pe bătrân pe o mână.

De frică bătrânii nu au spus nimic nimănui. La ceva timp, însă, fiica lor a văzut tăietura de pe mâna tatălui şi a mers cu el la spital. Bărbatul a fost internat în perioada 6-11 decembrie pe secţia de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean, cu plăgi tăiate pe mâna stângă, prin agresiune. Atunci, neavând de ales, bătrânul a spus ce a păţit şi au fost anunţate autorităţile. Imediat, poliţiştii au deschis atunci o anchetă pentru tâlhării, însă autorii nu au fost găsiţi.

Între timp bărbatul a fost externat din spital şi s-a întors acasă. Vecinii spun că bărbatul ar fi spus ulterior că hoţii nu au reuşit atunci să ia toţii banii pe care îi avea, ci doar o parte. Miercuri dimineaţă, soţia bătrânului a anunţat vecinii că doi bărbaţi au intrat, din nou, peste ei în casă, şi i-au bătut, iar soţul său este mort. Femeia a fost şi ea agresată, însă rănile nu i-au pus viaţa în pericol. Imediat oamenii au sunat la poliţie.

Poliţiştii îi caută pe făptaşi

În urma apelului la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă. „Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe langa Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a transmis IPJ Botoşani, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...